Vajadzība apģērbties pēc policijas domām saucas – ”pretošanās policijas darbiniekam!” Jūrmalas policija aiztur puskailu sievieti!

capture-20160118-180644

18. janvārī pietiek.com publiskoja viņu rīcībā nonākušu videoierakstu, kas rāda, kā tieši pagājušā gada vasarā notika Pietiek vairākkārt aprakstītā skandalozā aizturēšana: uzņēmuma Rolling valdes priekšsēdētājam Kasparam Skribanovskim uz ģimenes skandālu bija izdevies izsaukt divas augstākās vietējās policijas amatpersonas – Jūrmalas policijas priekšnieku Aleksandru Melni un kriminālpolicijas nodaļas priekšnieci Ingu Zonbergu, kā arī panākt, ka viņa dzīvesbiedre uz gandrīz divām diennaktīm tiek aizturēta. Videoieraksts ir būtiski garāks, taču to daļu, kur Jūrmalas policijas darbinieki sievieti velk ārā no gultas, kurā atrodas arī viņas puskailais bērns, saprotamu iemeslu dēļ nepublicēja.

Ej uz nākamo lapu lai skatītos video!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Janis Grislis</cite>

    klauni 😀 😀 😀

  • <cite class="fn">Redženalds Eiduks</cite>

    Tirakie klauni

  • <cite class="fn">Visvaldis Vansovics</cite>

    ļoti varonīga policija, divatā aizturēja vienu neapģērbtu sievieti. Un viņas vīrs, nu tādi lupatas vēl nav rdzēti, atļauj diviem svešiem večiem lauzt sievai rokas un grābstīties gar viņu. Abus būtu tur aukstus atstājis uz vietas un izmetis pa logu suņiem barībai.

  • <cite class="fn">sigita jatniece. arfeen</cite>

    Es isti nesapratu iemeslu kamdel policija vinu apcietina ?

Pievienot komentāru